Kategorier
Livet Musikk

Dagens opplevelse….

Som hos mange andre går humøret mitt opp og ned.  Høyt oppe, langt nede. De siste månedene har jeg vært ekstremt lettrørt og gråter daglig, noen ganger bare føler jeg en uendelig glede. Av en eller annen opplevelse. Av menneskehetens fantastiskhet, av menneskehetens håpløshet, av naturens undere. Av internettets gaver i form av begavede og tilstedeværende musikanter som deler sine ting på internett. I det siste har det vært bl.a. da jeg i morges fulgte guttungen til barnehagen og hans skrekkblandede fryd over å lære seg å sykle, å være i hagen de siste dagene,  opplevelser på jobben med korsangere som gir absolutt alt, og i dag før jeg begynte å jobbe, traff jeg en grønnspett… – og på nett har det vært GQ, jentebarbershopkvartett fra Towson University, det har vært Craft Engine, som dersom det virkelig er sant, kan gjøre at vi går en grønnere tid i møte, det har vært Pharrell Williams «Happy» – og dag:

Carpe diem!

2 svar til “Dagens opplevelse….”

Dette var veldig bra. Minna meg om då broder Karl Johan i sin ungdom spelte på trombone og øvde ein god del(gjekk på koservatoriet i Bergen) Ha ein fin dag.

Så bra!
Vekket minner her i gården også (og minner om at også teknologi utvikles): Da jeg spilte inn Hotteterre firstemt på bassblokkfløyte med Tandbergs nye «sound on sound». Noen år før du ble født….Moro var det..

pappa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *