Kategorier
Kor Musikk

Dirigentpris i Riva del Garda

Det var utrolig kjekt å få dirigentpris for konkurransedeltakelse med Vokalensemblet Skrik i oktober. Vokalensemblet Skrik var med i to kategorier i korkonkurransen In… Canto sul Garda,  og gikk hjem med to 3.plasser og én dirigentpris. Noe av det som også var stor stas, var at poengsummen Skrik fikk i sakral klasse var en av de høyeste noe norsk kor har fått i Interkulturs konkurranser. De har holdt på i en tjue års tid med samme poengsystemet for å prøve å gjøre det sammenlignbart fra konkurranse til konkurranse. Vi som har vært med å arrangert denslags veit at det ikke er helt mulig, det vil uansett bære stort preg av hver enkelt dommers smak og behag og bruk av skalaen, men moro var det lell!

Vokalensemblet Skrik i Riva del Garda

5 svar til “Dirigentpris i Riva del Garda”

Så utrolig fint, onkel Jon! Veldig vakkert stykke og ordentlig fin fremføring. Igjen – gratulerer!

Imponerandes. Høyres ut som eit avansert instrument. Filmmusikk frå ei eller annan storslagen og gripande scene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *